Torskewok med risnudler og kryddersauce

Kog risnudlerne efter anvisningen på pakken og hold dem varme. Skyl og nip spinaten, del broccolien i meget små buketter, og skær guleroden i tynde strimler. Skær torsken i stykker på 3-4 cm. Vend torskestykkerne i mel og steg dem på en varm pande i ca. 2-3 min. på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme. Steg grønsagerne på panden sammen med bønnespirer i 3-5 min. Tilsæt chilisauce og risnudler og smag til med soja.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
25 g torskefileter
Mel
Smør til stegning
100 g risnudler
100 g spinatblade
1/4 broccoli
1/2 gulerod
5 spsk. bønnespirer
3 spsk. sød chilisauce
Soja

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.