Torskefilet med sprøde grønsager i karrykokos

Del fileterne i to og dup dem med køkkenrulle. Drys med lidt salt og steg dem på en pande tilsat olie i 2-3 minutter på hver side.

Kog risene efter anvisning på emballagen.

Svits karry og chili af på en hed stegepande og tilsæt herefter kokosmælken. Skru ned for varmen og reducer karrykokosen en smule. Tilsæt de rensede, halverede forårsløg og flækkede sukkerærter og kog i ca. 3 minutter. Smag til med salt, peber og citron eller limesaft.

Server de stegte torskefileter med ris og sprøde grønsager i karrykokos drysset med purløg.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
225 g torskefileter
1 bdt. forårsløg
100 g sukkerærter
1/2 rød chili, befriet for kerner og hakket
2 dl. kokosmælk
1-2 spsk. citron eller limesaft
1-2 tsk. karry
Salt og peber
200 g basmati eller jasmin ris
Purløg
Olie

Kommentarer

Rating: 
Average: 3.8 (5 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.