Torskefilet med pesto og gulerødder

Skær fisken i grove stykker og kog den sammen med gulerødderne i 2 min. i ca. ½ liter vand tilsat lidt olivenolie. Træk gryden fra blusset og lad den stå, mens pastaen gøres færdig. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Skyl tomaterne, skær dem i mundrette bidder og læg dem i en skål sammen med pestoen. Løft fisken og gulerødderne fra gryden med en hulske over i skålen og til sidst den sigtede pasta. Vend forsigtigt retten sammen - herved brydes fisken i delikate flager. Smag til med salt, peber og purløg.

Persillepesto: Blend alle ingredienser i ca. 2 min.

Server pastaretten med groft brød.

Tip fra Thorfisk

Kan opbevares på køl eller fryses ned i små portioner.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g torskefileter
1 pk. fettuchine pasta
8-10 små tomater
2 gulerødder, skåret i tynde stave
Olivenolie
4 spsk. grøn pesto
Salt & peber
Purløg
Persillepesto:
1 lille bundt bredbladet persille
2 dl. olivenolie
1 spsk. ristede pinjekerner
15 g parmesan
1 spsk. citronsaft
1/2 fed hvidløg
Salt

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.