Torsk med urtecreme, rejer og bønner

Urtecreme Bland creme fraiche, rejer, ærter, dild og purløg. Smag til med salt og citron. Kog risen efter anvisningerne på posen. Befri de grønne bønner for stilken og blancher dem kort. Skær dem på tværs og bland dem med den kogte ris. Vend torsk i rugmel og steg dem 5-7 min. på hver side i rigelig olie. Anret den stegte torsk med urtecreme, rejer og bønner. Krydr med salt og peber og server med en skive citron.

Tip fra Thorfisk

Kan erstattes af sej.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g torskefileter
1 dl rugmel
Rejer til pynt
Urtecreme:
2 spsk. creme fraiche
2 spsk. rejer
1 dl ærter
1 spsk. hakket dild
1 spsk. hakket purløg
Citron
Salt
150 g bønner
Server med ris

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.