Torsk med salsa

Torsken ligges i et ovnfast fad. Skindet fjernes fra tomaterne, og blendes med de øvrige ingredienser. Smages til med sød chilisauce, og hældes over torsken. Steges i forvarmet ovn ved 180°C i 15-20 minutter.
Serveres med groft brød og frisk salat.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
425 g torsk
1 spsk. olie
1 rødløg
1 bdt. koriander
2 tomater
1 rød chili
1 fed hvidløg
Smages til med sød chilisauce

Kommentarer

Rating: 
Average: 4.7 (3 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.