Torsk med lime og citron

Løget skæres i skiver og svitses, til skiverne er klare. De lægges i et smurt, ildfast fad. Torsken lægges over løgene. Citron og lime skrælles og skæres i skiver og lægges oven på fisken. Der drysses med hakket persille og krydres med salt og peber. Fløden hældes over. Fadet dækkes med folie og sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15 minutter. Herefter drysses med rasp og et par smørklatter lægges over retten. Bages færdig i ovnen uden folie i ca. 10 minutter. Serveres med løse ris og blandet salat.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
225 g torskefileter
1/2 lime
1/2 citron
1 løg
1/2 bundt persille
2 dl fløde
Rasp
Smør

Kommentarer

Rating: 
Average: 4 (5 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.