Torsk med kaperssauce

Skær grønsagerne i meget tynde strimler og damp dem i vandet i ca. 1 min. Tag grønsagerne op af vandet.

Skær torsken i portionsstykker og krydr med salt og peber. Damp torsken i grønsagsvandet i ca. 5 min. og tag den op.

Tilsæt grønsagsvandet fløde og jævn med maizena. Smag saucen til med kapers, kaperslage og evt. citron.

Servér med ristede kartoffeltern.

Tip fra Thorfisk

Ønskes en lettere sauce, kan mælk benyttes i stedet for fløde.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
225 g torskefileter
1 gulerod
1,5 dl vand
1 lille forårsløg
1/8 selleri
1,5 spsk. kapers og kaperslage
1,5 spsk. maizena
1 dl fløde
Salt & peber

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.