Torsk med æg og karry

Læg torskefileterne i et fad og krydr med salt, peber og saften fra en halv citron. Smelt smørret i en gryde og svits karry, kapers og løg. Tilsæt herefter hakkede, hårdkogte æg og dild. Læg æggemassen oven på torsken og stil fadet i en forvarmet ovn i 15-20 min. ved 200 grader. Servér med ris og årstidens grøntsager.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
400 g torskefileter
1/2 citron
30 g smør
1 1/2 tsk. karry
1 tsk. kapers
1/2 løg
1 bdt. dild
3 hårdkogte æg
Salt & peber
Tilbehør:
Ris og årstidens grønsager.

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.