Torsk i grøn karry

Skær torskefileterne i lidt mindre stykker. Snit forårsløgene og halvér sukkerærterne på langs. Rist thaikarry i 2-3 spsk. kokosmælk til det begynder at dufte og kokosmælken skiller. Tilsæt resten af kokosmælken, limeblade og snittet chili og lad det simre i 5 min. Kom fisk, forårsløg og sukkerærter ved, og kog endnu ca. 5 min. ved svag varme. Smag til med fish sauce og drys med hakket koriander. Servér med ris.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
225 g torskefileter
1 bdt. forårsløg
100 g sukkerærter
1-2 tsk. grøn thaikarry
2 dl kokosmælk
2 tørrede kaffir limeblade
1 rød chili uden kerner
1 spsk. fish sauce
Frisk koriander
Tilbehør:
Kogte jasminris

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.