Thai cakes med koldmarinerede nudler

Rør farsen med ingefær, sesamfrø, sojasauce og finthakket koriander og smag til med salt og peber. Form farsen til små frikadeller. Brun dem på en hed pande og steg dem færdige i ovn ved 180° C ca. 6 min.

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

Skær zucchinierne og bønnerne i tynde strimler og sauter dem i lidt sesamolie med chili og finthakket hvidløg. De bør kun steges al dente.

Køl nudlerne ned og vend dem med olie, salt, peber, zucchini, bønner og en smule soja. Lad dem gerne trække i 25 min.

Server til frokost eller som forret.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
400 g fiskefars af torsk og laks
1-1 1/2 tsk. frisk revet ingefær
3 spsk. ristede sesamfrø (ristes enten på pande eller i ovn i ca. 3 min.)
1 dl god sojasauce
1/5 bdt. koriander, finthakket
Salt & peber
Koldmarinerede nudler:
1 pakke nudler
2 zucchini, gerne forskellige farver
1 bdt. grønne bønner
1 rød chili
2 fed hvidløg
2 spsk. sesamolie
Salt & peber

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.