Stegte rødspættefileter med ristede mandelflager og spidskål i estragonfløde

Vend rødspættefileterne i hvedemel krydret med salt og peber.

Snit spidskålen, ikke for fint, og lad den simre 5 min. i fløde tilsat estragon. Smag til med limesaft, salt og peber.

Steg rødspættefileterne i smør 2-3 min. på hver side. Læg dem til side og rist mandelflagerne gyldne på panden i ekstra smør.

Drys mandelflagerne ud over rødspættefileterne og servér med kartofler og spidskål.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g rødspættefileter
1/2 dl hvedemel
Salt & peber
Smør til stegning
25 g mandelflager
Spidskål i estragonfløde:
1/2 spidskål eller 1/2 lille savojkål
1 dl piskefløde
3 kviste frisk estragon eller 1 spsk. tørret
1 spsk. limesaft
Salt & peber
Tilbehør:
Kartofler

Kommentarer

Rating: 
Average: 4 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

hvad med at riste mandelflagerne , det giver lige det sidste pift.

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.