Stegte isingfileter paneret i tortilla med salsa

Vend først isingfileterne i sammenpisket æg og dernæst i knuste tortillachips krydret med salt og peber. Steg fileterne i olie i 2-3 min. på hver side.

Hak rødløget fint og snit forårsløgene. Halvér tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. Halvér avocadoen, fjern stenen, pil skallen af, skær kødet i små tern og dryp med limesaft. Bland rødløg, forårsløg, tomat, avocado og hakket koriander og smag til med salt og peber.

Servér salsaen til de sprøde isingfileter sammen med ris eller brød.

Tip fra Thorfisk

Kan erstattes af skrubbe eller rødspætte, når sæsonen er til det.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
250 g isingfileter
1 sammenpisket æg
50 g knuste tortillachips
Salt & peber
Olie til stegning
Salsa:
1 lille rødløg
2 forårsløg
2 tomater
1 avocado
Saft af 1/2 lime
1/2 bdt. frisk koriander
Salt & peber
Tilbehør:
Ris eller brød

Kommentarer

Rating: 
Average: 3.5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Rigtig god som den er.

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.