Sprød laks med sauterede pestogrønsager

Tag lidt basilikum fra til pynt. Findel resten af basilikumbladene, pinjekerner og olivenolie med en stavblender og smag pestoen til med salt og peber. Steg laksen på skindsiden i olie ved god varme i ca. 8 min. og krydr med salt og peber. Snit porren, halver champignonerne og skær squashen i halve skiver. Sautér grønsagerne i 5 min. ved middel varme i halvdelen af pestoen. Tilsæt cherrytomater og sautér yderligere 2 min. Krydr med salt og peber. Servér grønsagerne til laksen sammen med brød eller pasta. Brug resten af pestoen til at smøre på brødet eller til at blande i den friskkogte pasta.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g laksefileter
Olie til stegning
Salt & peber
Basilikumpesto:
1 bdt. frisk basilikum
1 spsk. pinjekerner
2 spsk. olivenolie
Salt & peber
Sauterede grønsager:
1 porre
125 g champignon
1/2 lille squash
8 cherrytomater
Salt & peber
Tilbehør:
Brød eller pasta

Kommentarer

Rating: 
Average: 3 (3 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.