Små asiatiske fiskefrikadeller med lynstegte nudler

Rør fiskefarsen sammen med chili, forårsløg og koriander. Form farsen til små frikadeler med en teske og steg dem i olie ved middelvarme 2-3 minutter på hver side.

Tilbered risnudlerne som anvist og sæt dem til afdrypning. Lynsteg chili, snittede forårsløg, bønnespirer og nudler et par minutter ved kraftig varme. Smag til med fishsauce og drys med peanuts og koriander. Læg de små fiskefrikadeller ovenpå.

Servér straks med sød chilisauce.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 20 min.
500 g fint- eller 400 g grovhakket fiskefars
1-2 finthakket chili uden kerner
2 fintsnittede forårsløg
1/2 bundt hakket koriander
olie til stegning

Lynstegte nudler
200 g brede risnudler
1 fintsnittet chili uden kerner
3 forårsløg
1 bakke blandede bønnespirer
1-2 tsk. fishsauce
25 g grofthakkede peanuts
1/2 bundt frisk koriander

Tilbehør
Sød chilisauce

Kommentarer

Rating: 
Average: 4 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Dejlig ret. Utrolig nem. Man kan faktisk godt give den endnu mere koriander :-)

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.