Sesamørred med broccoli og rødløg i thai kokos

Dryp ørredfileterne med teriyaki sauce og lad dem trække lidt. Drys med sesamfrø og steg fileterne i olie tilsat sesamolie i ca. 5 minutter på hver side. Del broccolien i mindre buketter og blanchér dem et kort øjeblik i kogende vand. Skær rødløgene i både. Bring kokosmælken i kog, tilsæt broccoli, rødløg og chili og lad det småkoge et par minutter, så grønsagerne stadig har bid. Smag til med limesaft samt fiskesauce og drys godt med koriander. Servér grønsagerne til ørredfileterne sammen med løse ris.

Tip fra Thorfisk

Ørreden kan erstattes med laks i opskriften.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g ørredfileter
1 spsk. teriyaki sauce
2 tsk. sesamfrø
Olie til stegning
Broccoli og rødløg i thai kokos:
1 bundt broccoli
2 rødløg
1 lille dåse kokosmælk
2 røde chilier i tynde strimler
Limesaft
Teriyaki sauce (fiskesauce)
1 bundt frisk koriander

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.