Sandwich med laksefrikadeller, sprød salat og grillet hvidløgssauce

Halver peberfrugten, fjern kernerne og tryk den flad. Grill peberfrugten på skindsiden til skindet er mørkt og bobler op. Læg peberfrugten til afkøling i en pose og pil skindet af. Blend peberfrugt, knust hvidløg og mayonnaise til en rød, cremet sauce og smag til med salt og peber. Lun laksefrikadellerne. Rist brødene, smør dem med lidt af hvidløgssaucen og læg dem sammen omkring sprød salat brækket i mindre stykker og flækkede laksefrikadeller. Servér resten af hvidløgssaucen til.

Ingredienser

til 3 personer
Tilberedning: ca. 20 min.
450 g laksefrikadeller
5 skiver brød
sprød salat
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
50 g mayonnaise
salt, peber

Kommentarer

Rating: 
Average: 2 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.