Rødspættefileter svøbt i bacon med hasselback kartofler

Skræl kartoflerne og snit dem. Smør kartoflerne med olie og drys med groft salt, evt. paprika. Bag dem i ovnen ved 225 °C i ca. 40 min. til de er møre. Vend rødspættefileterne i pesto, rul dem sammen og sno et stykke bacon omkring. Brug en tandstik til at holde baconen på plads.
Rødspætterullerne brunes på panden eller grilles i ca. 3-4 min på hver side. Rengør salat og tomater og snit den i passende størrelser. Rør creme fraiche med dild og smag til med salt og peber.
Serveres med hasselback kartofler, rucola salat og dressing.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 60 min.
250 g rødspættefileter
30-50 g pesto
5-8 skiver bacon
300 g kartofler
Olie
1/2 bk. rucola salat
2-4 tomater
Evt. asparges
Dressing:
1,5 dl creme Fraiche 18 %
2-3 spsk. dild
Salt og peber
Tilbehør:
Hasselback kartofler, rucola salat og dressing

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.