Rødspættefileter med hvidløg og fennikel

Kog risene efter anvisningen på posen. Skær hvidløg og rødløg i meget små tern. Varm olie i en gryde og sautér løgene i 1 min. Skær fennikel i tern på 5x5x5 mm og steg dem i 4-5 min. Tilsæt de kogte ris og varm igennem. Tilsæt citronskal, tomater uden skind og creme fraiche og lad saucen simre, så den ikke skiller. Vend fileterne i mel og steg dem i olie eller margarine på en varm pande i 2-3 min. på hver side. Servér med grøn salat og små ciabattaflütes.

Tip fra Thorfisk

I stedet for fennikel kan evt. benyttes skrællet bladselleri.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g rødspættefileter
1,5 dl ris
1 fed hvidløg
1 lille rødløg
1 frisk fennikel
1 dl creme fraiche 38%
2 små tomater
Skallen fra 1/2 citron
Salt & peber
Tilbehør:
Grøn salat og små ciabattaflütes

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.