Rødspættefileter bagt med tomat, grillet peber og herbes de provence

Rul fileterne sammen til små roulader fra halen og læg dem i et ovnfast fad.

Skær tomaten i tynde skiver. Læg tomatskiverne oven på fisken og krydr med herbes de provence, salt og peber.

Halvér peberfrugterne, fjern kernehuset og tryk dem flade. Grill peberfrugterne i ovnen med skindsiden opad til skindet er mørkt og bobler op. Læg peberfrugterne til afkøling og pil skindet af. Skær peberfrugterne i strimler og bland dem med soltørrede tomater i strimler, knust hvidløg, herbes de provence og oliven. Fordel blandingen i fadet med fisken og kom lidt vand ved. Dæk fadet med folie og bag fisken i 15-20 min. ved 200 grader.

Servér ris, kartofler eller brød til.

Tip fra Thorfisk

Kan erstattes af skrubbe, når sæsonen er til det.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
250 g rødspættefileter
1 tomat
Salt & peber
1/4 tsk. herbes de provence
1/2 dl vand
Grillet peber:
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1/4 dl marinerede soltørrede tomater
1 fed hvidløg
1/4 tsk. herbes de provence
1/4 dl små sorte oliven
Tilbehør:
Ris, kartofler eller brød

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.