Rødspættefileter à la Italy

Rul skrubbefileterne sammen fra halen og rul en skive bacon rundt om hver filet. Smør et ildfast fad og læg fiskerullerne i det.

Rør fløde og tomatpuré sammen og smag til med salt og peber. Hæld blandingen over fiskerullerne og drys med timian. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15 min.

Servér med frisk pasta.

Tip fra Thorfisk

Kan erstattes af skrubbe, når sæsonen er til det.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g rødspættefileter
1 pk. bacon i skiver
6 spsk. tomatpuré
1/4 l piskefløde
Timian
Salt & peber
Tilbehør:
Frisk pasta

Kommentarer

Rating: 
Average: 2.5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.