Rødspætte med grov sund remoulade

Læg rødspættefileter i mælk og vend herefter i emmermel med salt og lidt friskkværnet peber. Steg fileterne på en tefalbelagt stegepande i lidt smør og rapsolie i 2-3 min. på hver side ved middelvarme.

Pisk den pasteuriserede æggeblomme med salt og pisk til mayonnaise med rapsolie. Vend mayonnaisen med lidt karry og eddike. Vend gulerod og agurk i tern samt kapers og hakket purløg i.

Anret de stegte rødspættefileter på rugbrød med lidt blandede salater og afslut med grov sund remoulade.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 20 min.
250 g rødspættefileter
1 dl mælk
2 dl emmermel
1 tsk. salt
Lidt friskkværnet peber
Smør og rapsolie
1 pasteuriseret æggeblomme
1 knsp. salt
3-4 spsk. olie
Lidt karry
1/2 tsk. eddike
2 spsk. agurk og gulerod i tern
1 spsk. kapers
Hakket purløg
Tilbehør:
Rugbrød
Blandet salat

Kommentarer

Rating: 
Average: 3 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.