Pocheret torsk med ristede kantareller og beurre blanc

Fold torskefileterne og krydr med salt og peber. Læg fileterne i et lille smurt, ovnfast fad, hæld hvidvin over og dæk fadet med folie. Damp fileterne i ovnen ved 175 grader i ca. 15 min. Rist svampene i 3-4 min. i smør ved god varme, drys med hakket persille og krydr med salt og peber. Hak skalotteløget fint, og kog skalotteløg, hvidvinseddike og fiskefond ind til det halve. Tag gryden af varmen, pisk smørret i og smag til med salt og peber. Servér torsken med ristede kantareller, sauce og eksempelvis kartofler.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g torskefileter
1 dl tør hvidvin
Salt & peber
Ristede kantareller:
100 g kantareller
Smør
Persille
Salt & peber
1 skalotteløg
1/4 dl hvidvinseddike
Siet fond fra fisken
25 g smør
Salt & peber
Tilbehør:
Aspargeskartofler, ris eller pasta

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.