Pandestegte laksefileter med ovnbagte jordskokker, grillede squash og parmesanolie

Vend de skrællede jordskokker eller pastinakker skåret i passende skiver med olie, salt, peber, hvidløg og chili. Bag dem i ovnen ved 165° C i 15–20 min. Vask squashen, skær den i skiver og grill skiverne møre på en grillpande eller en almindelig pande. Bland olien med parmesanost og krydr med peber. Rist laksefileterne på en hed pande og krydr med salt og peber. Anret på de bagte jordskokker og grillede squash. Hæld parmesanolien over. Servér med lune ciabattabrød.

Tip fra Thorfisk

Laksen kan erstattes med ørred i denne opskrift.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
225 g laksefileter
400 g skrællede jordskokker eller pastinakker
1 squash
50 g revet parmesanost
Salt og peber
1 tsk. chili
1 tsk. finthakket hvidløg
Olivenolie
Tilbehør:
Ciabattabrød

Kommentarer

Rating: 
Average: 4 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.