Ovnbagt torsk med sprød skinke og urtepasta

Smør torskefileterne med pesto og rul dem sammen til to lige store roulader. Bind en stor skive lufttørret skinke omkring hver roulade, så fileterne holdes på plads, og sæt dem i et ovnfast fad. Kom lidt smør på toppen og bag fisken i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min. Kog pastaen som anvist på posen i letsaltet vand. Halvér gulerødderne på langs og skær dem i tynde, skrå skiver. Snit porre og soltørrede tomater fint. Sautér gulerødder, porre og soltørret tomat 3 min. i olivenolie ved middel varme. Bland pasta og grøn pesto med grønsagerne og smag til med salt og peber. Servér til fisken sammen med brød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
225 g torskefileter
2 tsk. grøn pesto
2 skiver lufttørret skinke
Salt & peber
1 tsk. smør
Urtepasta:
150 g pasta, f.eks. rigatoni, penne, fusilli eller conchiglie
1-2 gulerødder
1 porre
3 soltørrede tomater
1 spsk. olivenolie
1 spsk. grøn pesto
Salt & peber
Tilbehør:
Brød, evt. smurt med pesto og ristet

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.