Ovnbagt torsk med dildsauce

Tilsæt kun fisk og maden er klar på 20 min!

Så let er det:
1.Læg 4 stykker torsk i et ovnfast fad. Du kan også bruge rødspættefilet.
2.Ryst posen og fordel saucen over torsken.
3.Tilbered i ovn ved 175 grader i 20 min.

Kan serveres med Kartofler og en god salat, pynt evt. med lidt frisk dild ved servering.

Tip fra Thorfisk

Den letteste kogekunst i verden! Læs mere på www.glyngoere.dk

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 25 min.
450 g Torskefileter
1 pose Nemfisk Dildsauce
Tilbehør: Kartofler og en frisk salat

Kommentarer

Rating: 
Average: 4 (11 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Super let og meget velsmagende............

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.