Ovnbagt sej med nordisk gremolata & spinatsvampe

Fold fileterne og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld cider over, krydr med salt og peber og dæk fadet med folie.
Damp fileterne i ovnen ved 200°C i ca. 15 min.
Bland og hak persille, citronskal og nødder.
Steg svampene gyldne i lidt smør, tilsæt spinat og steg til det falder let sammen.
Krydr med salt og peber.
Si lagen fra fisken over i en gryde og bring det i kog sammen med fløde.
Kog saucen godt igennem og smag til med lidt citronsaft, salt og peber.
Anret fisken på en tallerken med spinatsvampe og sauce, drys med gremolata og server med brød eller kartofler.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g sejfilet
1 dl æblecider
1/4 dl hakket persille
Revet citronskal fra 1/4 citron
1 spsk hasselnøddekerner
200 g svampe gerne forskellige
Smør
1 bakke/pose babyspinat
Salt, peber
1 dl madlavningsfløde
Citronsaft

Kommentarer

Rating: 
Average: 3.3 (3 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.