Minifiskefrikadeller med rosenkålsblade, stegt spelt og purløgssauce

Lun fiskefrikadellerne i ovnen ved 180oC i ca. 10 min.

Kog spelt efter anvisning på emballagen. Steg spelten i smør på en stegepande under omrøring i ca. 5-8 min.

Vend rosenkålsblade fra de hele rosenkål og det fede knuste hvidløg i den varme spelt. Tilsæt derefter snittet rødløg og smag til med salt og peber.

Bland creme fraiche med lakserogn, hakket purløg og evt. lidt salt og citronsaft.

Server de lune fiskefrikadeller med varm speltsalat og purløgssauce med lakserogn og evt. brød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 20 min.
192 g mini fiskefrikadeller
2 dl spelt
15 g smør
8-10 rosenkål
1/4 fed hvidløg
1/2 rødløg
Salt & peber
1 dl creme fraiche
1 1/2 glas lakserogn
2 spsk. hakket purløg
Evt. lidt salt og citron
Evt. brød

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.