Mini Curry Fishballs med spidskålssalat og sprød bacon

Rør fiskefarsen sammen med karry og finthakket purløg. Form mini frikadeller med 2 store teskeer og steg dem i neutralt fedtstof ved middelvarme på en stegepande.

Rist bacon sprød på en stegepande eller i ovnen. Læg det stegte bacon på fedtsugende papir.

Spidskålen snittes fint og skylles. Blanchér ærterne og rist cashewnødderne i ovnen 5-7 min. ved 180°C. Vend ingredienserne til salaten sammen og smag til med salt og peber

Server de varme og spicy fiskefrikadeller med sprød spidskålssalat og ristet bacon.

Tip fra Thorfisk

Du kan istedet anvende grovhakket fiskefars (glutenfri) fra Thorfisk

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
400 g finthakket fiskefars
1 spsk. Karry.
2 spsk. Purløg.
Olie til stegning
125 g bacon i skiver

500 g spidskål
250 g ærter
100 g cashewnødder
1 spsk. olivenolie
Revet skal og saft af ½ citron
Salt og peber

Kommentarer

Rating: 
Average: 4 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.