Mexican fish wrap

Lun fiskefrikadellerne på en stegepande.

Skær avocadokødet i tern og dryp med citronsaft.

Snit salaten og forårsløgene fint.

Lun tortillas i ovnen (de skal kun have kort tid, da de nemt bliver tørre).

Fordel fintsnittet salat, fiskefrikadelle i skiver eller tern, avocado, forårsløg, majs og salsa på de lune tortillas. Pak dem sammen og nyd dem straks.

Tip fra Thorfisk

Fiskefrikadellerne kan erstattes med Mini Fiskefrikadeller. Kan også serveres kolde.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
250 g fiskefrikadeller
4 wrap tortillas
1-2 avocadoer
citronsaft
1/2 snittet iceberg eller anden sprød salat
2 forårsløg
1 dl majs
4-6 spsk. salsa
evt. lidt creme fraiche

Kommentarer

Rating: 
Average: 2.5 (4 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.