Laksefrikadeller med egg noodle salad og sesam

Form frikadeller af laksefarsen og steg dem i lidt fedtstof ved middelvarme i 5-6 min. på hver side.

Kog nudler og si vandet fra i en sigte. Svampene soigneres og steges af 3 gange (for at undgå for meget væde) på en pande tilsat lidt fedtstof. Vend de stegte svampe og nudler med rødløg, sesam, hvidløg, lime og sesamolie. Smag til med salt og peber.

Server de stegte laksefrikadeller med egg noodle salad.

Tip fra Thorfisk

Oplagt til sommerens picnic.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
400 g fiskefars af torsk og laks
200 g egg noodles
300 g blandede svampe (fx marksvampe, shiitake, bøgehatte m.fl.)
1 rødløg, snittet
2 spsk. sesam
1/2 fed hvidløg, knust
3 spsk. sesamolie
3 spsk. limesaft
Salt & peber

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.