Laksefilet med stegte kartofler og peberrodscreme

Skær kartoflerne i små tern og steg dem i lidt olie ved middel varme, til de er møre og sprøde, ca. 12 minutter. Tilsæt fintsnittede forårsløg, steg et kort øjeblik og smag til med salt og peber. Drys godt med hakket dild lige inden servering. Krydr laksefileterne med salt og peber. Steg dem 4-5 minutter på hver side i lidt olie ved middel varme. Rør yoghurt og peberrod sammen, smag til med citronsaft, salt og peber og servér cremen til laksen sammen med kartoflerne.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 20 min.
225 g laksefileter
Salt og peber
Olie til stegning
Stegte kartofler:
400 g store skrællede kartofler
1 bundt forårsløg
1 bundt dild
Salt og peber
Peberrodscreme:
1,5 dl græsk yoghurt
1/4 dl fintrevet peberrod
Citronsaft
Salt og peber

Kommentarer

Rating: 
Average: 3.5 (10 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Supernem opskrift. Kombinationen med laks og den friske peberrod var virkelig god.

Rigtig dejlig opskrift.
Det giver også en super smagsoplevelse når man generelt steger laks. Prøv at drysse Citrus krydderi på (kan købes i Føtex. Er også fint at drysse på (ellers så kedelige) brasede kartofler.

Det ser rigtig lækker ud, den må jeg prøve

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.