Laksefarseret rødspættefilet

Skyl icebergsalaten grundigt, læg det i en gryde med kogende vand og kog i 1 min. Tag salaten op af gryden.

Læg rødspættefileterne fladt ud på et skærebræt og placer et salatblad oven på hver filet. Skær salatbladet til, så det passer til fileten. Læg en spiseskefuld laksefars oven på salaten og rul forsigtigt fileten sammen.

Kog fiskefonden op, læg fiskerullerne i gryden og kog dem i ca. 6 min. Tag herefter fileterne op og hold dem varme. Tilsæt fiskefonden fløde, jævn saucen med maizena og smag den til med dijonsennep, salt og peber.

Servér fiskerullerne med smørsauterede grønne asparges, rødløg og groft brød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g rødspættefileter
400 g laksefars
1 icebergsalat
1,5 dl fiskefond
1,5 spsk. maizena
1 dl fløde
Dijonsennep
Salt & peber
Tilbehør:
Smørsauterede grønne asparges, rødløg og groft brød

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.