Laksefars strøget på rødspættefilet

Strø salt på rødspættefileterne og spred dem ud på en bageplade belagt med bagepapir, der forinden er smurt med olie. Fordel laksefarsen på fileterne og strø med rosmarin. Sæt de smurte fileter i en forvarmet ovn ved 200° C i ca. 8 min. Hak urter, pinjekerner og parmesan groft. Vend med de øvrige ingredienser til en grov pesto. Kog makaroni efter anvisning i 2 l spilkogende vand tilsat salt. Sigt vandet fra makaronien og vend med den grove pesto. Server de bagte rødspættefileter med makaroni, pesto og evt. groft brød.

Ingredienser

til 3 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
400 g fiskefars af torsk og laks
5-8 stk. rødspættefileter (ca. 450 g)
1 tsk. salt
1 spsk. olie til bagepladen
1 spsk. hakket rosmarin
250 g makaroni
4 spsk. frisk basilikum
2 spsk. frisk oregano
1 spsk. frisk rosmarin
30 g parmesan
2 spsk. ristede pinjekerner
1 fed hvidløg, knust
1 dl olivenolie
Salt & peber

Kommentarer

Rating: 
Average: 3 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.