Laks stegt med laksefars med cremet spelt og feldsalat

Befri laksefileterne for skindet og spred 2 spsk. laksefars på toppen af hvert stykke laks. Spred gerne farsen pænt ud med en palet. Steg laksen med farssiden nedad i 4 min. Strø imens undersiden med salt og peber. Vend forsigtigt og steg yderligere 4-5 min. ved midddelvarme.

Kog perlespelt efter anvisningen på emballagen. Sigt vandet fra og hæld perlespelten tilbage i gryden, mens den stadig damper, og tilsæt fløde. Kog let ind. Træk gryden fra blusset og tilsæt sennep, presset hvidløg, tomater i kvarte og chili i tynde ringe. Smag til med salt og peber.

Skyl feldsalaten og vend med olivenolie og limesaft.

Server de stegte laks med cremet perlespelt og marineret feldsalat.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
4 laksefileter fra Thorfisk
400 g Fiskefars af torsk og laks
250 g perlespelt
1 dl fløde
1 spsk. sennep
250 g små tomater
1/2 fed hvidløg
1/4-1/2 chili
Salt og peber

1 bk feldsalat.
1 spsk olivenolie
1 spsk limesaft
Salt

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.