Laks a la "spaghetti limone"

Skær skindet af laksen med en skarp tyndbladet kniv. Skær herefter laksen i mundrette skiver af 1 cm tykkelse og kog dem i ½ liter letsaltet vand i 1 minut. Træk gryden af blusset.

Kog spaghettien efter anvisning på emballagen.

Hæld olivenolie, presset hvidløg, citronskal, oliven og persille i en skål. Tilsæt den sigtede spaghetti og løft fisken i med en hulske. Vend det hele forsigtigt sammen og anret med basilikumblade og revet parmesan.

Servér med groft brød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g laksefileter
250 g spaghetti
1 dl. små oliven
1/2 dl god oliven- eller citronolie
1/2 fed hvidløg
Skrællen af 1/2 usprøjtet citron
2 spsk. hakket persille
Bladene fra 3 kviste basilikum
Salt & peber
Parmesan

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.