Laks i wok

Skær laksen ud i små tern, steg dem gyldne og læg laksestykkerne på et varmt fad.

Skær grøntsagerne i skiver og steg dem i 2-5 min. Læg dem på fadet med laksen.

Steg finthakket chili, hvidløg og revet ingefær i ca. 2 min. og tilsæt sojasauce og fiskebouillon.

Jævn saucen med maizena og servér med basmatiris.

Tip fra Thorfisk

Laksen kan erstattes med ørred i denne opskrift.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
450 g laksefileter
150 g broccoli
1 gulerod
150 g kinakål
1 porre
1 løg
2 fed hvidløg
1/4 chili
1 tsk. ingefær
1/2 dl olivenolie
1/4 dl sojasauce
1 tsk. maizena
1 dl fiskebouillon
salt, peber

Tilbehør
Basmatiris

Kommentarer

Rating: 
Average: 1 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.