Laks carbonara

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Fjern skindet fra laksen og skær kødet i tern på 2x2 cm. Steg laksestykkerne på en varm pande med olie i 2-3 min. og tag dem herefter af panden. Skær sukkerærterne i grove stykker og steg dem på panden i 2-3 min. Tilsæt den varme pasta og tomater i både. Rør fløde og fintrevet ost sammen og hæld det over pastaen. Varm retten igennem, tilsæt laksen og smag til med salt og peber.

Tip fra Thorfisk

Ønsker du en lettere ret, kan piskefløden erstattes med fløde 13%.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
225 g laksefileter
75 g sukkerærter
2 tomater
2 spsk. fintrevet ost, f.eks. parmesan
250 g frisk spaghetti
1,5 dl piskefløde
Salt & peber

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.