Kokossuppe med torsk og thaikarry

Rist karryen i lidt af den tykke kokosmælk, til det skiller og begynder at dufte. Tilsæt flækket citrongræs, ingefær, limesaft, fiskebouillon og resten af kokosmælken. Bring det hele i kog og lad det simre i ca. 15 minutter for svag varme. Fjern ingefær og citrongræs. Tilsæt snittede porrer og halverede sukkerærter og lad det simre i yderligere 5 minutter. Skær torskefileterne i tern, kom dem i suppen og lad den trække et par minutter. Smag til med fiskesauce og evt. ekstra limesaft. Serveres straks med et drys af frisk koriander og brød til.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g torskefileter
1-2 tsk. grøn thaikarry
1 stilk citrongræs
1 tyk skive frisk skrællet ingefær
4 dl kokosmælk
1/4 dl limesaft
4 dl fiskebouillon
2 slanke porrer
100 g sukkerærter
1 spsk. thailandsk fiskesauce
1 bundt frisk koriander

Tilbehør: Brød

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.