Karrystegt ørredfilet med fennikel og yoghurt

Krydr ørredfileterne med karry, salt og peber og steg dem på en pande ca. 5 minutter på hver side. Snit fennikelknoldene fint og steg dem i lidt olie tilsat karry ved middelvarme i ca. 4 minutter. Snit forårsløgene og steg dem et par minutter sammen med fennikel, så grønsagerne stadig har bid. Smag til med salt og peber og servér grønsagerne til fisken sammen med græsk yoghurt, løse ris og naan-brød.

Tip fra Thorfisk

Ørreden kan erstattes med laks i opskriften.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g ørredfileter
1 tsk. karry
Salt & peber
Olie til stegning
Fennikelsauté:
1-2 fennikelknolde
1 bundt forårsløg
2 tsk. karry
Salt & peber
Olie til stegning

Kommentarer

Rating: 
Average: 4 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.