Karrylaks med pistacienødder

Skær løget og hvidløget i tynde skiver og svits dem på panden i ca. 2 min. Tilsæt skiveskårne champignoner og peberfrugter i strimler og steg videre i ca. 1 min. Tilsæt karry, tomatpuré og mælk og kog i ca. 2 min. Jævn saucen med maizena og smag den til med citronsaft.

Steg laksefileterne i ca. 4 min. på hver side, anret med ristede pistacienødder og servér med ris eller nudler.

Tip fra Thorfisk

Laksen kan erstattes med ørred i denne opskrift.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g laksefileter
1/2 grøn peber
1 mellemstort løg
1/2 fed hvidløg
1 tsk. karry
2 spsk. tomatpuré
2 spsk. pistacienødder
100 g champignon
1 citron
1 dl mælk
1,5 spsk. maizena
Tilbehør:
Ris eller nudler

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (4 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.