Kaptajnens torsk med krydderurter

Hak de friske krydderurter fint. Skær peberfrugt, løg og syltet ingefær i små, fine tern og kom dem i en gryde sammen med krydderurterne. Tilsæt vand. Bring vandet i kog og læg torskefileterne oven på urterne. Damp fileterne ved svag varme i 5-7 min., tag dem op og hold dem varme. Jævn vandet og de øvrige ingredienser med maizena til en passende konsistens og smag til med karry, salt og peber. Servér med kogte kartofler.

Tip fra Thorfisk

I stedet for persille kan der bruges purløg.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g torskefileter
3-4 spsk. hakket persille
1/2 rødløg
1/2 zittauerløg
1/2 rød peberfrugt
25 g syltet ingefær
1,5 dl vand
1 tsk. karry
25 g maizena
Salt & peber
Tilbehør:
Kogte kartofler

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.