Julesild

Skyl silden godt, hvorefter den aftørres. Drys med salt og peber og smør godt med grov sennep indeni. Vend silden i hverdemel. Smelt smørret på panden og steg silden på begge sider 4-5 min. Silden afkøles let.

Kog eddike og vand op med sukker, laurbær, peberkorn, timian, rødløg og evt. nelliker. Afkøles let. Tilsæt silden og lad den trække i ca. 12 timer.

Serveres med groft brød og smør.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 780 min.
8-10 sildefileter
Smør
Hvedemel til panering
Grov sennep
Laurbær
Friske timiankviste
2-3 peberkorn
2 dl eddike
1/2 dl vand
1 dl sukker
3 rødløg eller alm. løg
Evt. nelliker i lagen

Kommentarer

Rating: 
Average: 4.5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.