Indiske rødspætter med sursød sauce

Kom brun farin og hvidvinseddike i en lille kasserolle og kog det ind til en passende konsistens. Tilsæt peberfrugter i små tern og ananastern. Varm saucen igennem og krydr med salt og peber. Saucen kan eventuelt smages til med chili, hvis der ønskes en stærkere sauce. Vend rødspættefileterne i hvedemel og steg dem på panden i 1-2 min. på hver side. Servér med løse ris eller groft surbrød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g rødspættefileter
150 g brun farin
2 dl hvidvinseddike 6%
1 dl hvedemel
50 g ananastern fra dåse
1/4 rød peberfrugt
1/4 grøn peberfrugt
Salt & peber
Evt. chili
Tilbehør:
Løse ris eller groft surbrød

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.