Hvidvinsdampede rødspættefileter med spinat og pasta

Bring ca. to liter vand i kog. Tilsæt en spsk. salt og lidt olie. Sautér spinaten på en pande i lidt olie med muskatnød, salt og peber. Tilsæt Mornay-saucen og lad det simre i et par minutter. Kog pastaen efter anvisning på pakken, gerne al dente. Smør fisken med lidt olie og krydr med salt og peber. Damp fileterne forsigtigt i hvidvin – pas på, at det ikke koger for voldsomt. Fileterne er færdige, når de er hvide helt igennem. Anret spinaten og saucen i midten på en stor tallerken. Drej pastaen op i en spiral og placér den på tallerknen. Anret fisken forsigtigt på spinaten. Drys med revet ost og mandelflager. Servér med groft brød og sprød salat.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g rødspættefileter
300 g rengjort frisk spinat
250 g båndpasta
1 dl hvidvin
1/2 dl olie
1/2 tsk. stødt muskatnød
1 1/4 dl Mornay-sauce
25 g revet ost
10 g mandelflager
Salt & peber
Tilbehør:
Groft brød og sprød salat

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Der står ikke hvad de 2 liter vand lige præcis skal bruges til?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.