Gyldne sprøde rødspættefileter med nøddegremolata

Vend rødspættefileterne i en blanding af majsgryn og friskrevet parmesan krydret med salt og peber.

Rist hasselnøddekernerne på en tør pande og gnid skallen af. Hak nødderne og bland med revet citronskal og hakket persille. Hak evt. det hele en ekstra gang.

Steg rødspættefileterne i smør 2-3 min. på hver side.

Snit porren, og skær squashen i halve skiver. Sautér grønsagerne 3-4 min. i lidt olivenolie og krydr med salt og peber.

Anret rødspættefileterne på en bund af grønsager og drys godt med nøddegremolata.

Servér med pasta eller kartofler.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
250 g rødspættefileter
2 spsk. majsgryn
2 spsk. friskrevet parmesan
Salt & peber
Smør til stegning
Nøddegremolata:
1/4 dl hasselnøddekerner
Revet skal af 1/2 økologisk citron
1/2 bdt. persille
1 porre
1/2 squash
Olivenolie
Salt & peber
Tilbehør:
Pasta eller kartofler

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.