Gyldne sprøde rødspættefileter med lynstegt karrykål i kokosmælk

Vend rødspættefileterne i en blanding af hvedemel, citronskal, karry, salt og peber. Steg fileterne sprøde i smør i 2-3 min. på hver side.

Snit spidskålen groft og snit forårsløgene.

Svits karry i 2 spsk. kokosmælk, til det begynder at dufte. Tilsæt spidskål og forårsløg og lynsteg i 2 min. Kom resten af kokosmælken ved, kog i 2 min. under omrøring og smag til med citronsaft og salt.

Drys med grofthakket dild og servér.

Tip fra Thorfisk

Kan erstattes af skrubbe, når sæsonen er til det.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g rødspættefileter
1 dl hvedemel
Fintrevet citronskal af 1/2 citron
1 tsk. karry
Salt & peber
Smør til stegning
Karrykål i kokosmælk:
1 lille spidskål
4 forårsløg
1 tsk. karry
2 dl kokosmælk
Citronsaft
Salt
1 bdt. dild
Tilbehør:
Kogte ris

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.