Gyldne laksefrikadeller med urtesauce og mandelspinat

Rør farsen sammen med safran eller gurkemeje og form til 8 frikadeller. Steg fiskefrikadellerne i smør ved middel varme i ca. 5 min. på hver side. Hak skalotteløget fint, bring løg og hvidvin i kog, og kog ind til en fjerdedel. Tilsæt fiskebouillon og kog ind til det halve. Kom piskefløde ved, og lad saucen koge til den er let cremet. Blend saucen med brøndkarse og smag til med salt og peber. Rist mandelsplitterne til de er gyldne. Kom lidt smør på panden og vend hurtigt spinaten heri. Servér spinaten til frikadellerne sammen med urtesauce og vilde ris.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
400 g fskefars af torsk og laks
1 knsp. safran eller gurkemeje
smør til stegning
25 g mandelsplitter
1 bk. babyspinat
salt, peber

Urtesauce
1 skalotteløg
1 dl tør hvidvin
1 dl fiskefond
1 dl piskefløde
1 bdt. brøndkarse
salt, peber

Tilbehør
Vilde ris

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.