Grillet oste-peberlaks med bønnesalat

Skær en lomme på langs af laksesiden. Fyld lommen med osten. Krydr godt uden på laksen med kværnet peber og en anelse salt. Grill laksen med skindsiden nedad ca. 20-25 min. på en varm grill. Blanchér bønnerne et kort øjeblik i kogende vand, og skyl dem herefter i koldt vand. Bland bønnerne med halverede cherrytomater, hakkede rødløg og rucolasalaten. Pisk olivenolie med hvidvinseddike og krydr med salt og peber og hæld derefter dressingen over salaten. Server laksesiden med bønnesalat og hvidløgsbrød.

Tip fra Thorfisk

Kan også tilberedes i ovnen ved 200° C i 30-35 min.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
700-900 g lakseside
150 g pikant flødeost el. gorgonzola
Groftkværnet peberblanding
Salt
Bønnesalat:
750 g bønner
350 g cherrytomater
2 rødløg
3 store håndfulde rucolasalat
3 spsk. olivenolie
3 spsk. hvidvinseddike
Salt og peber
Tilbehør:
Hvidløgsbrød

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.