Grillet oste-peberlaks med bønnesalat og grillet baguette

Blanchér bønnerne et kort øjeblik og skyl i koldt vand. Bland bønnerne med halve cherrytomater, løg, rucola og oliven. Pisk olivenolie og hvidvinseddike sammen, krydr med salt og peber og hæld dressingen over salaten.
 
Skær en lomme på langs i laksefileten og fyld lommen med pikant flødeost eller gorgonzola efter eget valg. Krydr godt med groftkværnet peberblanding og en anelse salt. Steg eller grill laksen på skindsiden i ca. 10 min. ved middel varme, ikke for tæt på kullene, eller bag laksefileterne i ovnen ved 225 grader i ca. 10 min.
 
Skær brødet i skiver på langs og rist eller grill det på begge sider. Servér brødene til laksen sammen med bønnesalat.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g laksefileter
50 g pikant flødeost eller gorgonzola
Salt
Groftkværnet peberblanding
Bønnesalat:
1/4 kg haricots verts
125 g cherrytomater
Evt. 1 hakket løg
1 stor håndfuld rucola
50 g kalamata oliven
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
Salt & peber
Tilbehør:
Baguette

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.