Grillet foccaciabrød med fiskefrikadeller, rygeost og krølsalat

4 små foccaciabrød eller 1 stort, varmes på brødrister eller i ovn.

Bland creme fraiche med rygeost, fint snittet rødløg og purløg. Smag til med salt og peber.

Vend krølsalat og bønnespirer i lidt olie og groft salt.

Varm fiskefrikadellerne i ovnen ved 210°C i ca. 6 min.

Skær radiserne i passende stykker, og anret det hele pænt på en tallerken.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
192 g mini fiskefrikadeller el. 187 g mini laksefrikadeller
Foccaciabrød:
2,5 dl creme fraiche
2 spsk. rygeost
1 bundt radiser
1/2 bundt purløg
1 rødløg
1 krølsalat
1 pakke bønnespirer

Kommentarer

Rating: 
Average: 1 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.